martes, 25 de febrero de 2014

Arezzo lin

   









CA:


AREZZO LIN  es una barreja perfecte de tres fibres naturals, el lli, el cotó i el bambú. De totes tres obté frescor i transpirabilitat, el cotó es la base que armonitza el toc rústic del lli i el sedós del bambú, que també li aporta la seva propietat antibacteriana. 
Especialment indicat per peces de roba d’estiu i entretemps, es també idoni per a teixir xals calats.

Composició: 29% lli, 37% cotó, 34% bambú
Cabdell de 50gr, aprox. 150m (164 iardes)
Tensió  10 cm = 26 punts
Agulles: de 3 mm a 3,5 mm (US 2,5-4)
  

 ES: 

AREZZO LIN es una mezcla perfecta de tres fibras naturales, el lino, el algodón y el bambú. De las tres obtiene el frescor y la transpirabilidad, el algodón es la base que armoniza el toque rústico del lino y el sedoso del bambú, que también le aporta su propiedad antibacteriana.
Especialmente indicado para prendas de entretiempo y verano, ideal para tejer chales calados.

Composición: 29% lino, 37% algodón, 34% bambú
Ovillo de 50gr, aprox 150m (164 yardas)
Tensión 10 cm = 26 puntos
Agujas: de 3 mm a 3,5 mm  (US 2,5-4)

 
 



jueves, 20 de febrero de 2014

El racó / el rincón

CA:

Els teixidors poden teixir en qualsevol lloc: al sofà, a taula, a l'autobus, tren o metro, a la sala d'espera del metge, etc. Però res millor que el seu propi racó, una butaca que li permeti moure els braços lliurement, que li mantingui la columna en la posició correcta, que disposi de bona llum natural, i quan aquesta falta, bona il.luminació artificial. En fi, el somni de qualsevol teixid@r.

ES:

Los tejedores pueden tejer en cualquier lugar: en el sofá, la mesa, en el autobús, el tren o el metro, en la sala de espera del médico, etc. Pero no hay nada mejor que su rinconcito, una butaca que le permita mover los brazos libremente, que le mantenga la columna en la posición correcta, que tenga buena luz natural, y en su defecto, buena iluminacion artificial. En fin, el sueño de cualquier tejed@r.

domingo, 16 de febrero de 2014

Sock 4



CA: 

SOCK 4 pertany a la gama de llana de mitjons de la casa Hjertegarn. De característiques qualitatives iguals que la seva germana STROMPEGARN, es diferècia de ella per els seus colors, llisos en la seva inmensa majoria. Es podria dir que Strompegarn es la gernama moderna i atrevida, mentre que Sock 4 es la germana més tradicional i clàssica. Ambdues amb la certficació Oeko-Tex® Standard 100.


ES:

SOCK 4 pertenece a la gama de lana para calcetines de la casa Hjertegarn. De características cualitatives iguales que su seva hermana STROMPEGARN, se diferecia de ella por sus colores, lisos en en su inmensa mayoria. Se podría decir que Strompegarn es la hernama moderna y atrevida, mientras que Sock 4 es la hermana más tradicional y clásica. Ambas con la certficación Oeko-Tex® Standard 100. 




martes, 11 de febrero de 2014

Daisy (Tusindfryd)

CA:

Daisy (Tusindfryd) de la dissenyadora Ruth Sorensen es un xal teixit a dos colors amb motius florals simples. Pensat per a teixir amb Kauni Effectyarn 8/2
La nostra proposta: 2 cabdells de Kauni Effectyarn 8/2 complementaris i en lloc de teixir-ho triangular, convertir-ho en una manta  quadrada o bé rectangular.

ES: 
Daisy (Tusindfryd) de la diseñadora Ruth Sorensen es un chal tejido a dos colores con motivos florares sencillos. Pensado para ejer con Kauni Effectyarn 8/2
Nuestra propuosta: 2 ovillos de Kauni Effectyarn 8/2 complementarios y en vez de tejerlo de forma triangular, convertirlo en una manta cuadrada o rectangular.

Kauni Effectyarn 8/2 EQ
Kauni Effectyarn 8/2 ES















Kauni Effectyarn 8/2 EK
Kauni Effectyarn 8/2 EX
Kauni Effectyarn 8/2 EU
Kauni Effectyarn 8/2 EM






miércoles, 5 de febrero de 2014

Hippocampus


CA:

Kauni Effectyarn 8/2
HIPPOCAMPUS es el nom d'un divertit patró de manoples dissenyat per Tori Seierstad. Aquest patró está pensat per fer aprofitar les variacions de color que ofereix la llana Kauni Effectyarn 8/2: el fons del mar va canviant de color a mida que teixim i amb un altre tros de llana de la mateixa troca que contigui colors ben contrastats o be una de diferent, es teixeen el cavallets de mar i les bombolletes. El patró es bot baixar de forma gratuita a Ravelry i es necessiten per la talla M aproximadament  200 metres per el fons i 100m per el dibuix. Está disponible en els següents idiomes: anglès, francès, castellà i portuguès.

ES:

HIPPOCAMPUS es el nombre de un divertido patrón de manoplas diseñado por Tori Seierstad. Este patrón está pensado para aprovechar las variaciones de color que ofrece la lana Kauni Effectyarn 8/2: el fondo del mar va cambiando de color a medida que tejemos y con otro trozo de lana del mismo ovillo que contenga colores muy contrastados o bien con un ovillo distinto, se tejen los caballitos de mar y las burbujitas. El patrón se puede bajar de forma gratuita en Ravelry y  se necesitan para una talla M aproximadamente  200 metros para el fondo y 100m para el dibujo. Está disponible en los siguientes idiomas: inglés, francés, español y portugués.

Kauni Effectyarn 8/2